Qui som

Separador título

Fundación Invest For Children

Comprenem la diversitat i treballem per la integració

Invest for children (i4c) és una fundació internacional sense ànim de lucre que treballa per aconseguir una vida millor per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

En els últims anys, hem centrat els nostres esforços en el treball d'inclusió per empleats amb discapacitat intel·lectual, sobretot per a les persones amb Síndrome de Down. Per aquesta raó, hem invertit en el nostre programa d'integració a Espanya. A més, hem desenvolupat plans d'estalvi per als empleats amb síndrome de Down, amb l'objectiu de promoure la motivació dels empleats i impulsar la inclusió de les persones amb discapacitat en el mercat laboral.

Auditada por KPMG

Visita'ns a :www.investforchildren.org

Què fem

Separador título

Volem una societat que integri a totes les persones.

Volem una societat que integri a totes les persones.

Venture: Ajudem a les fundacions a trobar recursos recurrents.

Philanthropy: Treballem per a integrar a les persones amb discapacitat.

Què és el Venture Philanthropy?

El Venture Philanthropy (o Filantropia de risc) és un camp de la filantropia on s'apliquen els models del Capital Risc al sector de les organitzacions i fundacions sense ànim de lucre. Hi ha moltes formes d'exercir el Venture Philanthropy, aquestes són algunes de les accions que fem a i4c:

 • Augmentar la consciencia social mitjançant l’enviament de missatges per promoure la integració a través del llibres, DVDs i articles de premsa.
 • Donar suport a iniciatives d’integració en el món laboral.
 • Connectem empreses i fundacions per a promoure la integració.
 • Promoure l’educació perquè sigui la pedra angular d’un futur digne.
 • Encoratgem les persones amb discapacitat intel·lectual a aprendre, gaudir i beneficiar-se de la pràctica esportiva.

Què és la síndrome de Down?

El Dr. John Haydon Down era un metge britànic i el director mèdic de l’asil Royal Earswood per a les persones amb discapacitat mental al segle XIX. El Dr. Down va detectar que alguns dels seus pacients tenien les mateixes característiques físiques, inclús s’havia aventurat a dir que alguns d’ells s’assemblaven tant que podrien arribar a formar part de la mateixa família. El 1866 va escriure un famós informe sobre aquesta condició que més tard és va denominar “síndrome de Down”.

La síndrome de Down és una alteració genètica. Les persones amb Síndrome de Down tenen 47 cromosomes. El cromosoma 21 és present 3 cops en comptes de dos. Aquesta és la raó per la qual la síndrome de Down també és coneix com Trisomia 21.

No es sap concretament què causa que les cèl·lules es divideixen de forma anormal causant la Síndrome de Down. Es pot afirmar que no depèn dels pares, ni de l’ètnia, ni del grup social. Tampoc està relacionat a cap malaltia soferta durant l’embaràs.

Des del començament, aquest cromosoma extra afecta el desenvolupament psíquic i físic del nadó. Tot i així, els nens/es amb síndrome de Down tenen les mateixes necessitats que la resta de nens i nenes: han de viure en ambients saludables, han d’estar amb la seva família, han de ser educats, tenen el mateix dret d’anar a l’escola, de jugar, de riure i de relacionar-se amb els altres.

Un nadó amb síndrome de Down pot aconseguir els mateixos èxits que els altres nadons; el primer somriure, seure sol, gatejar, primers passos, les primeres paraules… ho aconseguirà en el seu propi temps. En el seguiment del desenvolupament d’un nen/a amb síndrome de Down, és més útil observar els diferents èxits aconseguits, que no observar en quina edat han estat aconseguits aquests èxits.

De vegades, la síndrome de Down ve acompanyada d’algunes dificultats específiques al cor, a l’aparell digestiu, endocrina, problemes visuals i auditius. A més a més, poden contraure infeccions més fàcilment.

Avui en dia podem confirmar que en un entorn basat en l’acceptació, en l’adaptació dels mètodes d’ensenyar i aprendre, l’amor i la diversitat proporciona a les persones amb síndrome de Down l’autonomia necessària per treballar, esdevenir persones independents i desenvolupar habilitats artístiques més abans del pensat.

PATROCINADORS
 • Logo Obra Social la Caixa
 • Logo Down Syndrome International
COL·LABORADORS
 • Logo CaixaBank
 • Logo BASF
 • Logo Damm Fundació
 • Logo Havas Media Group
 • Logo KPMG
 • Logo Banca March
 • Logo Palex
 • Logo Grimaldi Lines
 • Logo Grup Perelada
 • Logo Sage
 • Logo Europcar Mobility Group

Utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Sí, accepto